Breaking News
16 Οκτωβρίου 2020

Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ το απόγευμα της Παρασκευής (16/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Adil Nabi, ενώ οι Felipe Souza, Juan Neira και Νazareno Solis έκαναν θεραπεία.

 

Ο Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκε κανονικά. Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την προπόνηση απουσίασε ο Vahid Selimovic.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο σε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (17/10), στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics