Breaking News
18 Οκτωβρίου 2020

Ο πρώτος τίτλος σε ατομικό επίπεδο για την ΑΕΚ


Ο Βαγγέλης Καλομοίρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπάθης ανδρών (ατομικό) το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (17/10) στο ΟΑΚΑ. Ο ξιφομάχος της ΑΕΚ σημείωσε μεγάλες εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων επικρατώντας στον τελικό του Ισπανού Χοακίμ Γκιγιέρμο Μαντσένο (Περσέας) με 15/13.

Μέχρι να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ο Καλομοίρης χρειάστηκε να περάσει ως πρώτος από το 6ο pool σημειώνοντας πέντε νίκες και μόλις μία ήττα.

Στα νοκ-άουτ ο αθλητής της ΑΕΚ ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο του επίσης “κιτρινόμαυρου” Απόστολου Βιδάλη με 15/11, ενώ στη συνέχεια επικράτησε του Δημήτρη Μαρτίνου (Απόλλων Βριλησσίων) με 15/8.

Στα προημιτελικά ο Καλομόιρης αντιμετώπισε τον αήττητο μέχρι εκείνο το σημείο, Άγγελο Πάγκαλο (Κωστέα-Γείτονα), όπου μετά από μια δραματική αναμέτρηση κατάφερε να επικρατήσει με 15/14, εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά και παράλληλα μια θέση στο βάθρο.

Στους “4” βρήκε απέναντί του έναν ακόμη συναθλητή του στην ΑΕΚ, τον Παναγιώτη Κοντοειδή με 15/10, ενώ στον τελικό επικράτησε του Μαντσένο με 15/13 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Η δράση συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με τους αγώνες στο ομαδικό.

Γενική κατάταξη (Σπάθη – Ατομικό)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου
1. Βαγγέλης Καλομοίρης (ΑΕΚ)
2. Χοακίν Γκιγιέρμο Μαντσένο (Α.Ο. Περσέας)
3. Δημήτρης Καφαταρίδης (ΑΕΚ)
Τ3. Παναγιώτης Κοντοειδής (ΑΕΚ)
5. Άγγελος Πάγκαλος (Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα)
6. Βαγγελής Μπούκας (Α.Ο. Περσέας)
7. Γιάννης Πρίφτης (Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα)
8. Σπύρος Κρούσκος (Απόλλων Βριλησσίων)
9. Γιώργος Πάγκαλος (Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα)
10. Γιώργος-Μάριος Κωστούλας (Α.Α. Ιωαννίνων)
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics