Breaking News
02 Νοεμβρίου 2020

Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ντότα;

 

Δημιουργικές ιδέες γεννιούνται…

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική και μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Κρατήστε ωστόσο όρια γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε.

Ταύρος

ADVERTISING

Σταθερές βάσεις μπορείτε να δημιουργήσετε από μόνη/ος σας σήμερα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες ωστόσο καλό θα ήταν να είστε ευέλικτη/ος εάν χρειαστεί να γίνουν αλλαγές σε γρήγορο χρόνο.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην προβολή και την εικόνα σας. Τίποτα δεν είναι αποφασισμένο ή οριστικό οπότε δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα.

Καρκίνος

Δεν είναι καλή ημέρα για κινήσεις οι οποίες θέλουν κυρίως ενέργεια από εσάς. Επίσης καλό θα ήταν να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και να κρατήσετε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά και μεγάλα λόγια.

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα 3 ζώδια είναι γεννημένα καλλιτέχνες

Λέων

Ευκαιρία δίνεται σήμερα να δείτε από διάφορες πλευρές το ίδιο θέμα. Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή ημέρα εάν είστε έτοιμη/ος να δείτε την αντικειμενική πλευρά και κρατήσετε την ρεαλιστική εικόνα για κάτι που σας ενδιαφέρει η εξέλιξη του.

Παρθένος

Ο ρεαλισμός και η αντικειμενική στάση κερδίζουν το παιχνίδι σήμερα. Αξιοποιήστε στο μέγιστο ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα και να είστε δίκαιη/ος με τους άλλους.

Ζυγός

Η ενέργεια σας σήμερα πηγάζει από τις διεργασίες που κάνετε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι μια πολύ καλή ημέρα για πολλές εξωτερικές δράσεις ωστόσο υπάρχει η δυναμική να έρθετε αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις που μπορεί να έρθουν κυρίως από οικείους ανθρώπους γύρω σας.

Σκορπιός

Η γενναιοδωρία και η φιλανθρωπική σας τάση θα είναι έντονη. Βοηθήστε και στηρίξτε όσους έχουν ανάγκη την προστασία σας με όποιον τρόπο μπορείτε σήμερα.

Τοξότης

Κάτι καλό έρχεται σε εργασιακό επίπεδο σήμερα είτε με την μορφή υλικών απολαβών είτε με την μορφή αναγνώρισης της αξίας σας με κάποιον τρόπο. Δεν είναι ακόμη καλή περίοδος για επενδύσεις ωστόσο έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια μελλοντική ενέργεια.

Αιγόκερως

Πολλά δεδομένα έχετε μπροστά σας αυτή την στιγμή ωστόσο χρειάζεται να περιμένετε λίγο ακόμη πριν πάρετε τελικές αποφάσεις ή πριν δράσετε προς μια ενέργεια.

Υδροχόος

Η ισότητα, η δικαιοσύνη, η αρμονία και η ισορροπία είναι καταστάσεις οι οποίες με κάποιον τρόπο θα σας απασχολήσουν αυτή την στιγμή. Κάντε ένα καλό σχεδιασμό και κυρίως ταξινομήστε τα δεδομένα πριν πάρετε αποφάσεις.

Ιχθύες

Η σταθερή σας θέση είναι σημαντική σε ζητήματα που αφορούν κυρίως ετο σπίτι σας ή την προσωπική σας ζωή. Είναι εύκολο σήμερα να χαθεί το μέτρο ή άλλοι να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την “θέση” σας με κάποιον τρόπο.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics