Breaking News
03 Νοεμβρίου 2020

Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Αρχίζουν τα πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους

 

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και θέλει την προσοχή σας. Οι παρορμητισμοί θα πρέπει να μετριαστούν και να κάνετε κινήσεις καλά προγραμματισμένες.

ΤΑΥΡΟΣ

ADVERTISING

Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών θέλουν προσοχή σήμερα. Με ιδιαίτερη ευελιξία, παραμείνετε συντονισμένη/ος με ό,τι είναι για εσάς σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα είναι αντιφατική από πολλές πλευρές, αλλά το σίγουρο είναι πως, με κάποιον τρόπο, αυτή την στιγμή μπορούν να αναγνωριστούν οι αξίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανική ημέρα να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς και να το κανακέψετε. Δεν είναι ανάγκη να καταπιαστείτε με πράγματα τα οποία θέλουν πολλή ενέργεια από εσάς σήμερα. Παραμείνετε σε ό,τι πρέπει να γίνει και είναι απολύτως απαραίτητο.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι κακή ημέρα για κοινωνικές επαφές, αλλά σας λείπει είτε το κίνητρο, είτε η ενέργεια για να κάνετε πράγματα σήμερα. Η κούραση, ψυχική ή σωματική, μπορεί να σας αποδυναμώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιακά θέματα λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή και ζητείται η προσοχή σας. Με ωριμότητα και ασφαλή βήματα προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Ιδέες και σχέδια μπορούν να αρχίσουν να προχωρούν.

ΖΥΓΟΣ

Τα πολλά συναισθήματα δεν θα οδηγήσουν τα βήματά σας με ασφάλεια σήμερα. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ό,τι έχει αντικειμενικές και ρεαλιστικές προσδοκίες, παρ’ όλο που οι εμπνεύσεις θα είναι πολύ δυνατές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανταμοιβή θα έρθει με κάποιον τρόπο και θα ανεβάσει την διάθεσή σας. Η αισιοδοξία και η πίστη σας είναι σημαντικές αξίες και μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις, οι επαφές με φίλους και γενικότερα ό,τι αφορά σε εσάς και τους άλλους έρχεται στην επιφάνεια σήμερα. Η ομορφιά και η αφοσίωση είναι σημαντικές αξίες να τις εμπεριέχετε στις συναναστροφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και σας βοηθούν σε καθημερινά πράγματα ή την εργασία σας. Κρατήστε τις και κυρίως προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε με κάποιον τρόπο, ακόμη και στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μην δίνετε σημασία σε πράγματα τα οποία δεν έχουν πραγματικά σημασία, γιατί θα χάσετε χρόνο και ενέργεια, ενώ υπάρχει η εύνοια να περάσετε όμορφα. Εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό, χωρίς να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Το σπίτι και η προσωπική σας ζωή αυτή την στιγμή μπορεί να μπει σε έναν ρυθμό, ο οποίος θα είναι περισσότερο συμβατός με τις πραγματικές σας ανάγκες. Η αλλαγή θα φέρει τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics