Breaking News
23 Νοεμβρίου 2020

Η 42χρονη Αμερικανίδα Γουόλς θέλει να κατακτήσει το πέμπτο Ολυμπιακό μετάλλιο με την 34χρονη συμπαίκτρια της
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Η Κέρι Γουόλς Τζέκινγκς είναι ο απόλυτος θρύλος στο παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ καθώς είναι η μοναδική αθλήτρια που έχει κατακτήσει τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια εκ των οποίων τα τρία χρυσά (Αθήνα, Πεκίνο, Λονδίνο) και ένα χάλκινο (Ρίο ντε Τζανέιρο).

Παντρεύτηκε έγινε μητέρα, πάτησε τα 42 της χρόνια και δεν το βάζει κάτω.

Από το 2018 έχει συμπαίκτρια την 34χρονη Μπρουκ Σουάτ και αμφότερες στοχεύουν στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και από εκεί για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου.

Με τη Μπρουκ Σουάτ παλεύουν για την πρόκριση και για την διάκριση. Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν τον Οκτώβριο του 2019 στο τουρνουά της Κίνας τους έδωσε δύναμη και κουράγιο και πλέον ξεκινούν την προετοιμασία της με στόχο την πρόκριση στο Τόκιο.

«Η Μπρουκ είναι έμπειρη αθλήτρια, συμπληρώνει τα κενά μου και μου θυμίζει κάτι από τη Μίστι Μέι Τρέινορ (σ.σ. η συμπαίκτριας της με την οποία κατάκτησε τα τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια). Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω συμπαίκτρια και είμαι σίγουρη πως ο λίγος χρόνος που έχουμε για προετοιμασία θα αξιοποιηθεί για το μέγιστο αποτέλεσμα», είπε η Κέρι Γουόλς Τζέκινγκς στο σάιτ της διεθνούς ομοσπονδίας.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics