Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2020

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση αντικατάστασής του από τον Διονύση Χατζηδάκη


Μια ακόμα δικαστική απόφαση ήρθε για να ενισχύσει τη θέση της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) υπό την προεδρία του Νεκτάριου Βιδάκη.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία, απορρίφθηκε έπειτα από «την 04/12/2020 απόφαση του πρόεδρου Πρωτοδικών Αθηνών, η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής αντικατάστασης του προέδρου της προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ Νεκτάριου Βιδάκη από τον Διονύσιο Χατζηδάκη και σε περίπτωση κωλύματός του από τον Γιώργο Γερόλυμπο».

Κάτι που σημαίνει πως η υπάρχουσα διοίκηση συνεχίζει κανονικά το έργο της, με κύριο στόχο να οδηγήσει την ΕΛΟΚ σε αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στις 14 Φεβρουαρίου, καθώς ο Νεκτάριος Βιδάκης, νυν πρόεδρος στο ΟΑΚΑ «Σπ. Λούης» δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ηγεσία της ομοσπονδίας.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics