Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
27 Φεβρουαρίου 2016

Το αήττητο που είχε ο Πλατανιάς εκτός έδρας στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε σταμάτησε στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, που επικράτησε με 2-1, παρ' όλα αυτά μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

 Ο Μάρκοβιτς στο 20΄ και ο Ελακόπουλος στο 56΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Κρήτες μείωσε στο 71΄ ο Ανγκούλο.Το ματς έγινε θρίλερ στο τελευταίο 20λεπτο, μετά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Ανγκούλο στο 71΄(2-1). «Μοιραίος» παίκτης για την Καλλονή ήταν ο Μάρκοβιτς, που μετά το γκολ των φιλοξενούμενων είχε δύο φορές την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς (71΄ και 74΄), αλλά δεν τα κατάφερε. 

Η κατάσταση ξέφυγε εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου μετά το μαρκάρισμα του Δαύκου στον Ντίνα στρην περιοχή, με τους Χανιώτες να ζητούν πέναλτι και τον Ευαγγέλου να δείχνει «παίζετε». Ο πάγκος των φιλοξενούμενων αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί αρχικά ο Γιώργος Παράσχος και στη συνέχεια ένας εκ των συνεργατών του.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)

Κίτρινες: Αναστασιάδης, Φαβάλι, Μίκιτς - Ντίνας, Γκνιάτιτς

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν.Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53΄ Ελακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88΄ Γιορέντε), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (77΄ Νομπέγκα)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75΄ Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25΄ Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (39΄ Τσουράκης), Ανγκούλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics