Breaking News
23 Ιανουαρίου 2021

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, ο Άρης έκανε ακόμη πιο χαρούμενους τους οπαδούς του, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 (το ματς κρίθηκε από το πρώτο γκολ του Ιωάννου με την κιτρινόμαυρη φανέλα), στη Ριζούπολη.

Η νίκη συνδυάστηκε μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και το σκορ θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερο, αν ο γκολκίπερ του Απόλλωνα δεν έκανε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις. 

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φατιόν, Ιωάννου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (69' Μουνιέ), Φατιόν (69' Κιτοκό), Κάλισιρ (28’ Βιτλής), Φερνάντεθ (84' Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (86' Λόπεθ), Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο  (73' Γκαρσία), Γκάμα (73' Μάνος), Σίλβα (63' Κάτσε), Μαντσίνι (86' Σάκιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-0: Δύσκολη νίκη (video)

Κίνημα «Δεν πληρώνω» στα πρόστιμα του κορονοϊού: Απλήρωτα 30 εκατ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics