Breaking News
04 Μαρτίου 2021

O τεχνικός του ΟΦΗ ήταν... ξεκάθαρος για το τι θέλουν οι Κρητικοί στην επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ

 

Ο ΟΦΗ προέρχεται από 8 σερί ήττες και έχει βρεθεί χαμηλά στην κατηγορία. Το Σάββατο (6/3) θα υποδεχθεί την ΑΕΛ και ο Γιώργος Σίμος, μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας, ήταν... ξεκάθαρος για τον στόχο του. «Για τον αγώνα του Σαββάτου ο στόχος είναι ξεκάθαρος και οι τρεις βαθμοί. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε την αγωνιστικότητα του αγώνα με τον Απόλλωνα, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα και την επίθεση ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τόσο χρειαζόμαστε.

Πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά θα είναι τα ίδια με εκείνα του αγώνα με τον Απόλλωνα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως πιστεύω πως στο τέλος θα κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:

Εκλογές Ομοσπονδιών – Μπάντμιντον: Υποψήφιος ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς [vid]

2 χιλιόμετρα να είναι η συγγνώμη σας!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics