Breaking News
01 Μαρτίου 2016

Μια μέρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας.

Η αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών  του δικεφάλου έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Τούμπας για να μιλήσουν στους παίκτες πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι.

Οι ασπρόμαυροι, περίπου 20-30 οπαδοί, πήγαν στην προπόνηση για να εμψυχώσουν και να υποστηρίζουν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ενωμένοι πριν το μεγάλο ματς και έστειλαν με την παρουσία τους ένα μήνυμα συσπείρωσης προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

 
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics