Breaking News
04 Μαρτίου 2016

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που θεωρούν ότι τα συμφέροντά τους θίγονται παρασκηνιακά από τον Ολυμπιακό, συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής με φόντο τις εξελίξεις και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. 



Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος «συνάντησαν» μέσω τηλεδιάσκεψης τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ στο ίδιο γραφείο με τους ισχυρούς άνδρες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, αντίστοιχα, βρέθηκε ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων, Λούμπος Μίχελ και ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης.

Στη συνάντηση τέθηκαν ανοιχτά όλες οι προτάσεις με κυρίαρχη αυτή του ΠΑΟΚ που επιθυμεί να προκληθούν οι ενέργειες για διακοπή και του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε, αλλά η πλευρά της ΑΕΚ ήταν πιο διαλλακτική, θεωρώντας πως προτού ληφθεί μια τέτοια ριζοσπαστική απόφαση θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια επικοινωνίας με την Πολιτεία. 

Ουσιαστικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αντιπρότεινε την άσκηση πίεσης προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της ΕΠΟ και σε περίπτωση που αυτό δεν εφαρμοστεί, τότε να επανεξεταστεί η αποχώρηση των τριών «μεγάλων» από το πρωτάθλημα. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. 

Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως και οι τρεις ΠΑΕ δηλώνουν έτοιμες να «σηκώσουν» το οικονομικό βάρος του αποκλεισμού από την Ευρώπη σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση – σταθμός της αποχώρησης. 

Αυτό που επίσης πέρασε ως κοινή θέση των ομάδων προς την κυβέρνηση είναι πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συμμετοχή των ποινικά διωκόμενων στο ποδόσφαιρο προκαλώντας αίσθημα ανισονομίας.

ΠΗΓΗ: in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics