Breaking News
08 Μαΐου 2021

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το 25ο φετινό του γκολ με την φανέλα της Φένλο και έσπασε ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε από την σεζόν 1958-59!


Ασταμάτητος ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Βάαλβαϊκ. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το 25ο φετινό του τέρμα στην Eredivisie και έγινε ο παίκτης που σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν για την Φένλο, σπάζοντας το ρεκόρ του Χανς Σλέβεν που κρατούσε από την σεζόν 1958-59!

 Ο Γιακουμάκης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού ολλανδικού πρωταθλήματος, αφού τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει 8 γκολ περισσότερα από τους Μάλεν και Μπέργκχαους που τον ακολουθούν στον πίνακα των σκόρερ με 17 τέρματα έκαστος.
sdna.gr
Διαβάστε επίσης

Σώθηκε η ΟΦΑΡΑ, και μαθηματικά στη Β΄ Εθνική η ΑΕΛ του Κούγια!!!!

 

Φανή Τζέλη: «Πίστεψα ότι θα έρθει αυτό το μετάλλιο όταν πήρα τον τρίτο πόντο στον ημιτελικά»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics