Breaking News
08 Μαΐου 2021

 Μία από τις παίκτριες που θέλει να φέρει

 

και πάλι στην Ελλάδα η ομάδα του Πειραιά είναι η πανέμορφη Τέιλορ Άγκοστ, η οποία σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητη με τις εμφανίσεις της με τη φανέλα του Άρη την περασμένη χρονιά.
Μία από τις παίκτριες που θέλει να φέρει και πάλι στην Ελλάδα η ομάδα του Πειραιά είναι η πανέμορφη Τέιλορ Άγκοστ, η οποία σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητη με τις εμφανίσεις της με τη φανέλα του Άρη την περασμένη χρονιά.

 Η Τέιλορ Άγκοστ είναι γεννημένη στις 31/05/1996 έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Πέρα από τις ικανότητες της στο βόλεϊ, η 25χρονη αθλήτρια φροντίζει να βάζει… φωτιά στο instagram με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

to10.gr
Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει προπονήσεις στην Κρήτη ο Νυφαντόπουλος

 

ΑΕΛ: ΣΟΚ στη Λάρισα – Έκλαιγαν οι παίκτες [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics