Breaking News
05 Μαρτίου 2016

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Πανιώνιος στα Χανιά. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Παρά το «στείρο» 0-0, όμως, ο Πλατανιάς έμεινε αήττητος για τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Το πρώτο μέρος «στιγματίστηκε» δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν από το ακυρωθέν γκολ του Πανιωνίου στο 43ο λεπτό με κεφαλιά του Μασούρα. Η φάση ήταν πολύ οριακή, καθώς στην πρώτη μπαλιά στον Καραμάνο δεν υπάρχει οφσάιντ, όμως είναι είναι πολύ δύσκολη η φάση στην μπαλιά του στον Μασούρα.

Η δεύτερη ήταν στο 3' στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Ρισβάνη από σουτ του Μιλούνοβιτς το οποίο όμως ο διαιτητής Λαμπρόπουλος δεν κατελόγισε.

Κατά τα άλλα, ανώτερος στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο Πλατανιάς, έχοντας σαφώς περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 3' και το 21' όμως ο Διούδης είπε «όχι» σε Ντίνα (σουτ) και τον Ανγκούλο (κεφαλιά «ψαράκι»).

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, και χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη καλή στιγμή τους ήρθε μόλις στο 31' με σουτ του Καθάριου που έφυγε άουτ.

Πιο χαμηλός ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος. Στο 60' ο Πλατανιάς είχε καλή στιγμή με σουτ του Ανγκούλο που έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληψη είχε και μια κεφαλιά του λίγο αργότερα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 7’ Ρισβάνης, 37’ Τζανδάρης, 79’ Χαλκιαδάκης, 81’ Κουλιμπαλί

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλος (61’ Τσουράκης), Μουνάφο (83’ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς (77’ Πάγκαλος), Ντίνας.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης (65’ Χαλκιαδάκης), Καθάριος, Μπακασέτας (87΄ Πατσατζόγλου), Μασούρας (93’ Μπαργκάν), Καραμάνος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics