Breaking News
08 Μαρτίου 2016

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν έξω φρενών με τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό, παρ' ό,τι ο Δικέφαλος προηγούνταν στο σκορ.

Ο Κροάτης τεχνικός τα... έχωσε στους ποδοσφαιριστές του κατά την ανάπαυλα του κυριακάτικου αγώνα κι όταν μπήκε στα αποδυτήρια τους είπε μεταξύ άλλων όπως αναφέρει η «Metrosport»: «Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος. Τι θέλετε; Να με ξεφτιλίσετε στον κόσμο; Αν συνεχίσετε έτσι θα χάσουμε. Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος μάλιστα κινήθηκαν και τα λόγια του Τζαβέλλα, που απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του είπε: «Πρέπει να ξυπνήσουμε. Δεν είναι αυτή εικόνα που δείχνουμε. Θα ξεφτιλιστούμε δημόσια». Όσα ειπώθηκαν βέβαια, έπεσαν στο κενό, καθώς ο ΠΑΟΚ δέχτηκε τελικά δύο γκολ κι αποχώρησε με άδεια χέρια...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics