Breaking News
10 Μαρτίου 2016

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για όσα έγιναν στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 



Ο «δικέφαλος» κατηγορείται για εκτεταμένα επεισόδια ακόμη και στον αγωνιστικό χώρο, ρίψη αντικειμένων πριν και στη διάρκεια του αγώνα και εισβολή οπαδών, μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά η δίωξη: 

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπούμενης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αφαίρεση 3-6 βαθμών, τουλάχιστον 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και εξαψήφιο πρόστιμο. 

Μάλιστα, αν η ποινή αφαίρεσης βαθμών τού επιβληθεί στη διάρκεια των play offs, θα τεθεί σε εφαρμογή στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.

Εκκρεμεί πάντως το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση λόγω της απεργίας των δικηγόρων. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics