Breaking News
28 Αυγούστου 2021

O Γρηγόρης μπήκε νικηφόρα στο παραολυμπιακό τουρνουά του μπότσια
Δημήτρης Ντζάνης


Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης έκανε πρεμιέρα με νίκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο 40χρονος Παραολυμπιονίκης του μπότσια νίκησε τον Ιάπωνα, Καζούκι Τακαχάσι με 7-2 στο πλαίσιο του 1ου αγώνα του στον Α’ όμιλο για το μικτό ατομικό BC3, όπου παίζει μαζί με σύζυγό του Κατερίνα. Το αποτέλεσμα του αγώνα του.

 Ο Πολυχρονίδης, κάτοχος τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων, θα συνεχίσει αύριο (29/8) τους αγώνες του, αντιμετωπίζοντας τον Πορτογάλο, Άνα Κόστα (12:25).

Στις γυναίκες η Άννα Ντέντα αρχίζει σήμερα την προσπάθειά της στις 12:25, όταν και θα παίξει με την Τσέχα, Άνταν Πέσκα, για τον 6ο όμιλο στο μικτό ατομικό BC3.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα W Series στο Βέλγιο – Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων (vid)

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics