Breaking News
29 Οκτωβρίου 2021

Με τους γνωστούς απόντες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κυριακάτικο (31/10, 17:15) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στην Πρέβεζα προπονήθηκαν οι Κρητικοί μετά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί του Αχέροντα Καναλακίου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει Λεωφόρου.

Μοναδικοί απόντες για τους "ασπρόμαυρους" οι Ουές (τραυματίας), Ντε Γκουζμάν (με ίωση) και οι Στάικος, Τσιλιανίδης που λείπουν καιρό.

Η προπόνηση του ΟΦΗ περιελάμβανε άσκηση τεχνική πάσας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με παιχνίδι κατοχής και τελικό παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Η προετοιμασία των "ασπρόμαυρων" ολοκληρώνεται αύριο και το Σάββατο (30/10), με προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο γήπεδο Φυλής στην Αθήνα, αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

sdna.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics