Breaking News
31 Οκτωβρίου 2021

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Κρητικούς στη Λεωφόρο, με σκόπο ακόμα ένα... πάρτι στην έδρα τους.

 

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

 Οι «πράσινοι» που εντυπωσιάζουν τη φετινή σεζόν στην έδρα τους, θέλουν να δώσουν ακόμα μια... παράσταση μπροστά στο κοινό τους, την ώρα που προέρχονται από τη μεγάλης σημασίας νίκη-πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο.

 Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται στην Αθήνα με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα, οι Κρητικοί έχουν σαν όπλο και το εκτός έδρας αήττητο της φετινής σεζόν.

 Την Πέμπτη, επίσης, νίκησε στην Πρέβεζα και τον Αχέροντα Καναλακίου και προκρίθηκε στο Κύπελλο, αφού ενδιάμεσα παραχώρησε 0-0 στη Λαμία.
onsports

Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics