Breaking News
06 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Διπλοΐδης 


ΟΦΗ και Ατρόμητος θα αναμετρηθούν στο ένα από τα δύο παιχνίδια που θα ανοίξουν την αυλαία της ένατης αγωνιστικής της Super League 1.


ΟΦΗ και Ατρόμητος θα αναμετρηθούν στο ένα από τα δύο παιχνίδια που θα ανοίξουν την αυλαία της ένατης αγωνιστικής της Super League 1.

Το σύνολο που καθοδηγεί ο Νίκος Νόμπλιας, έχει συγκεντρώσει εννέα πόντους σε οχτώ ματς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης. Έτσι θέλει να εκμεταλλευτεί το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και να φτάσει στην επικράτηση που θα το κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία.

Η ψυχολογία μάλιστα στην ομάδα είναι καλή, μετά και το 0-0 στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η αποστολή των Κρητικών είναι με τις γνωστές απουσίες.

Έτσι αποτελείται από τους: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση, Ναμπί, Γκαγιέγος, Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννη, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Γρίβα, Καστάνιος.

Από την άλλη ο Ατρόμητος μπορεί να πήρε την ισοπαλία στην Λαμία (2-2), όμως συνεχίζει να προβληματίζει. Επειδή έχει μόλις τρεις πόντους και είναι τελευταίος.

Στον σύλλογο του Περιστερίου που βρέθηκε και κρούσμα κορονοϊού πριν το σημερινό ματς.

Στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα στις 17:15, ο Κουμπαράκης του συνδέσμου Δωδεκανήσου, θα είναι διαιτητής, ενώ στο VAR ο Ισπανός Μοντέρο.

sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

Τσάμπιονς Λιγκ: Με οδηγό τον Γκιώνη νικηφόρα αρχή για την Μπογκόρια

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 06/11/2021[vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics