Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2022

Οι Νέες Εργοτέλη δεν είχαν πρόβλημα να επιβληθούν της Στίλβης Χανίων στο γήπεδο του Αλικιανού (7-0), κάνοντας ακόμη ένα βήμα τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Η ηρακλειώτικη ομάδα βρήκε γκολ σχεδόν με τη σέντρα και απλοποίησε τα πράγματα στη συνέχεια απέναντι στην πρωτοεμφανιζόμενη στις εθνικές κατηγορίες ομάδα των Χανίων.

Στο 1’ η Κοκοσάλη άνοιξε το σκορ (0-1), για να “σημαδέψει” το δοκάρι στο 12’ η Λιοδάκη. Στο 23’ η Ρέιγκ-Παπαδάκη και στο 38’ η Μανουσάκη-Βαβούλη φρόντισαν να πάνε με σαφέστατο προβάδισμα νίκης στ’ αποδυτήρια οι φιλοξενούμενες.

Μετά από το 69’ οι Ν. Εργοτέλη ανέβασαν ξανά στροφές φτάνοντας σε ακόμη τέσσερα γκολ για το τελικό 0-7. Στο 69’ με πέναλτι και στο 73’ η Μανουσάκη-Βαβούλη με δύο ακόμη γκολ ανέβασε το σκορ στο 0-5, για να πάρει προσωρινά τη σκυτάλη η Τουγλή στο 84’ για το 0-6. Με το τέταρτο γκολ της η Μανουσάκη-Βαβούλη στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 0-7.

Διαιτητής: Αγαλιώτης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Κελεσίδης – Κοντούλας (Ρεθύμνου)

Στίλβη Χανίων: Κλωθάκη, Μυλωνά, Βαγιωνάκη, Σμαριανάκη, Κεφαλίδου, Μ. Μαζανάκη, Παπανουδάκη, Βάνι, Σούνα (80’ Ε. Μαζανάκη), Κουτσουκλάκη (46’ Μακράκη), Σταυρουλάκη.

Mikel Chania Delivery
Νέες Εργοτέλη: Χουστουλάκη, Δασκαλάκη, Σκεπάρνη (75’ Τουγλή), Λιοδάκη, Καπνιστού, Στρατάκη, Ρέιγκ-Παπαδάκη, Δρακογιαννάκη, Κοκοσάλη (66’ Λαμπράκη), Μανουσάκη-Βαβούλη, Λάρου (66’ Παπαδάκη).

6η αγωνιστική
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου
Εθνικός-Χάλης αναβλήθηκε
Στίλβη-Ν. Εργοτέλη 0-7
Ρεπό: Ζωή

Η βαθμολογία
1.Ν. Εργοτέλη 15
——————————————
2.ΑΟ Ζωή* 9
3.Χάλης* 6
4.Εθνικός* 3
5.Στίλβη Χανίων 0

Η επόμενη αγωνιστική (7η – 27/02)
Ν. Εργοτέλη-Εθνικός
Ζωή-Στίλβη
Ρεπό: Χάλης

athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 13/02/2022 [vid]

 

 

 

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Κρητική Ματσάρα ![vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics