Breaking News
01 Απριλίου 2022

Τέλη Μαρτίου έγινε στο Λουξεμβούργο η κλήρωση για τα στάδια των γκρουπ στο Europe Trophy 2021-2022 ανδρών και γυναικών. Πρόκειται για το νέο διασυλλογικό Κύπελλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

(ETTU), το οποίο, αφού γνώρισε αναβολές λόγω της πανδημίας covid-19, θα κάνει επιτέλους την πρεμιέρα του στα μέσα Απριλίου. Η διαδικασία της κλήρωσης αφορούσε και τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή με τη γυναικεία ομάδα του. Για τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης η ETTU χώρισε τους αγώνες σε συνολικά οκτώ (8) Περιφέρειες. Ο Παναθηναϊκός τέθηκε επικεφαλής στο γκρουπ για τις Περιφέρειες B, D, G, H και στις 28 και 29 Μαΐου θ’ αντιμετωπίσει στη Λετονία την KTTC AFP Antwerpen από το Βέλγιο, τη GTTF από τη Γροιλανδία και την Salaspils GTK, που είναι και η οικοδέσποινα.

Στο Europe Trophy γυναικών σχηματίστηκαν τέσσερα γκρουπ. Αυτό της Region A, που θ’ αγωνιστεί στις 23 και 24 Απριλίου και τα γκρουπ Α και Β για τις Region E+F, που θ’ αρχίσουν πρώτα, στις 15 και 16 Απριλίου. Κάθε γκρουπ θα διεξαχθεί με το σύστημα «ένας προς όλους», κάθε ομαδική συνάντηση θα κρίνεται υπέρ της ομάδας, που θα φτάνει πρώτη στις τρεις νίκες, ενώ σε κάθε ατομικό ματς, που πηγαίνει στο 2-2, το 5ο σετ θα τελειώνει όταν μία από τις δύο αθλήτριες φτάσει στον 6ο και όχι τον 11ο πόντο (όπως συμβαίνει και στα άλλα δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα).

Όπως επίσης σημειώνει η ντιρεκτίβα της ETTU για την τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου, οι ομάδες, που θα πάρουν την 1η θέση στους ομίλους τους θα προκριθούν στο Europe Trophy Grand Final, το οποίο έχει οριστεί για το διάστημα 17 με 19 Ιουνίου 2022. Στο αθηναϊκό σωματείο πάντως, σχετικό e-mail, που έχει σταλεί από την ETTU αναφέρει ότι προκρίνονται δύο ομάδες από το κάθε γκρουπ.

Οπως και να 'χει ο Παναθηναϊκός, που επανεμφανίζεται μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη, έχει σαφώς την ευκαιρία να πάρει και την πρωτιά για να βρεθεί στο τελικό στάδιο. Εκτός από τις κορυφαίες Ελληνίδες Κατερίνα Τόλιου και Ελισάβετ Τέρπου έχει δηλώσει στην Ευρώπη από τις ξένες αθλήτριές του τη Σλοβένα Άνα Τοφάντ και την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ.


Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics