Breaking News
18 Μαρτίου 2016

Κίνηση να μπλοκάρουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ φέρονται να έκαναν έξι ομάδες της Super League. Λεβαδειακός, Πλατανιάς και άλλοι τέσσερις ελληνικοί σύλλογοι με καταγγελία τους στην ΕΠΟ φέρονται να ζητούν να μην επανέλθει η ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ώστε να πάρει τη θέση της μια εξ αυτών.

Αυτό ανέφερε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5», ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ, μετά τη Λάρισα, ήρθε με μία μυστηριώδη ανακοίνωση για τη FIFA και πανηγυρίζει κι αυτή. Και σαν παλιός δημοσιογράφος και τώρα έγκριτος νομικός, ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι αποκλεισμένη για τρία χρόνια λόγω των χρεών λόγω που έπεσε. Το Financial Fair play αρχίζει από τη στιγμή που δικαιούσαι να βγαίνεις. Η ΑΕΚ από φέτος θα δικαιούται να βγαίνει.

Η δική μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ δεν δικαιούται να παίξει. Γι’ αυτό έμαθα χθες ότι έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ που δεν τις γνωρίζαμε μέχρι χθες -γι’ αυτό και η ΑΕΚ έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι “καθάρισε η αδειοδότηση”. Ενώ η αόριστη ανακοίνωσή της λέει ότι ένας μάνατζερ και δυο ποδοσφαιριστές έχασαν την προσφυγή τους στην επιτροπή της FIFA. Πιασε το αυγό και κούρευ’ το».

«Έμαθα ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός. Έξι λέει. Έμαθα για Λεβαδειακό και Πλατανιά. Δεν μπορώ να το διασταυρώσω, ας γίνει ρεπορτάζ. Έτρεχα στην ΕΠΟ για άλλα θέματα χθες».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics