Breaking News
01 Μαΐου 2022

Ο ΟΦΙ επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Ζακύνθου στο Βουζουνεράκειο και "σφράγισε" την παρουσία του στη Super League 2 και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την Κρητική ομάδα που “καιγόταν” για τη νίκη. “Γεμάτη” και “πλούσια” εμφάνιση για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη με απολογισμό πέντε γκολ και τέσσερα δοκάρια.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο Βουζουνεράκειο:
2′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Μεσσιδόρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντερέγκεν με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

4′ Ωραία ατομική ενέργεια του Αντερέγκεν από αριστερά, αλλά το κοντινό πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

5′ Ο Μούλερ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες και πλάσαρε, όμως ο Μπαρμπόπουλος απέκρουσε.

10′ ΓΚΟΛ 2-0. Νέα ωραία προσπάθεια του Αντερέγκεν από αριστερά που πάσαρε στον Ντέτλερ, το πλασέ του οποίου έβγαλε ο Μπαρμπόπουλος, με τον Βουό να παίρνει το “ριμπάουντ” και με νέο πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα του ΟΦΙ.

13′ Ο Ντέτλερ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κατάλντι, ο οποίος ήταν άστοχος.

16′ Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, με τον Κάμερον να βγαίνει απέναντι από τον Καραγκιόζη και τον Κοντοέ να κάβει την τελευταία στιγμή.

19′ Ο Μπαρμπόπουλος έβγαλε το πλασέ του Αντερέγκεν.

20′ ΓΚΟΛ 3-0. Ο Μούλερ επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά και ο Βουό με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο του ΟΦΙ.

23′ ΓΚΟΛ 4-0. Ο Κατάλντι έβγαλε τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Μεσσιδόρο με πλασέ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ.

29′ Ίδιοι πρωταγωνιστές, αλλά αυτή τη φορά το διαγώνιο σουτ του Μεσσιδόρο έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Grogoris
30′ Ο Μπαρμπόπουλος είπε “όχι” στο πλασέ του Αντερέγκεν από αριστερά.

42′ Πολύ καλό καμρινό σουτ του Ελ Γκανάσι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

48′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Μεσσιδόρο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Χιμένεθ έπιασε πλασέ στην κίνηση με τη μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι.

55′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Χιμένεθ επιχείρησε την παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Σπίρι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μπαρμπόπουλου.

56′ Ο Μπενίτεζ έβγαλε με κάθετη πάσα τον Χιμένεθ σε θέση τετ τα τετ, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαρμπόπουλο που απέκρουσε.

58′ ΓΚΟΛ 4-1. Ο Ελ Γκανάσι με ωραία ατομική προσπάθεια και μακρινό συρτό δυνατό σουτ μείωσε για την ομάδα της Ζακύνθου.

60′ ΓΚΟΛ 5-1. Ο Αντερέγκεν εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με πλασέ εντός μικρής περιοχής σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

62′ ΔΟΚΑΡΙ. Το σουτ του Χιμένεθ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαρμπόπουλου.

68′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Χιμένεθ πάσαρε στον Μούλερ το σουτ υτου οποίου από δεξιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Κορώνας – Χρηστάκος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Τορίμπιο, Ντέτλερ, Κατάλντι, Λεμονής (71′ Κόκας), Μπενίτεζ (61′ Καλλιτσουνάκης), Μεσσιδόρο, Μούλερ (71′ Καραμπέτσος), Αντερέγκεν (81′ Ψάνης), Βουό (46′ Χιμένεθ).

Ζάκυνθος (Παναγιώτης Γουσέτης): Μπαρμπόπουλος, Κολεύρης (46′ Σπίρι), Ηλιού (69′ Καψάσκης), Νικολακόπουλος, Σουρμπής, Λάμπογλου, Παναγιωτόπουλος (46′ Κάρδαρης), Ζε Εσόνο, Κάμερον, Κοναγκάγια, Ελ Γκανάσι.

Παραμονή για Ηρόδοτο, 2-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη
Ηρόδοτος | 1 Μαΐου 2022, 16:54

Την παραμονή στη Super League 2 εξασφάλισε ο Ηρόδοτος, ο οποίος επικράτησε του Αστέρα Βλαχιώτη με 2-1 στη Νέα Αλικαρνασσό στο πέσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος.
/Bella Pizza
Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο για την Κρητική ομάδα, με τον Αστέρα Βλαχιώτη να ισοφαρίζει αλλά να μην αποφεύγει την ήττα, η οποία του στέρησε και την κατηγορία καθώς υποβιβάστηκε.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο (Ηρακλειώτης) ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιάννης Ιατρούδης, που βρέθηκε στο Ηράκλειο εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ΑΕΚ Β την τελευταία αγωνιστική και ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς για τον Ηρόδοτο, ο Γιώργος Καργιωτάκης…

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στη Νέα Αλικαρνασσό:
8′ Ο Ποζατζίδης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και ο Ιωαννιδης έσωσε.

12′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Μπαρμπόζα με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “Γ” του Ιωαννίδη και έδωσε προβάδισμα στον Ηρόδοτο.

13′ ΔΟΚΑΡΙ. Η προσπάθεια του Ποζατζίδη αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

30′ Ο Κρόστα μπλόκαρε το σουτ Μπούτνικ από δεξιά.

33′ Το συρτό σουτ του Χαλκιαδάκη έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Ιωαννίδη.

39′ Πέναλτι ζήτησε ο Ηρόδοτος σε μαρκάρισμα του Κίσσα εντός περιοχής, ο Ματσούκας έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι.

Grogoris
43′ ΓΚΟΛ 1-1. Δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα “ίσια” με τον Μπούντνικ.

51′ Εντυπωσιακό μακρινό σουτ από τον Μακρυδάκη, έβγαλε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης.

52′ Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Αποστολίδης έπεσε μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητής να δείχνει να συνεχισθεί το παιχνίδι.

57′ Ο Γκόμεζ επιχείρησε τη σέντρα και ο Χαλκιαδάκης την κεφαλιά με τον Ιωαννίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.

69′ ΓΚΟΛ 2-1. Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ξαναέδωσε προβάδισμα στον Ηρόδοτο. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Παπούλης όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του εντός περιοχής.

84′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του νεοεισελθόντα Κάπελ, ο Ιωαννίδης με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Μπαλτάς – Σπ. Οικονόμου (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Ηρόδοτος (Βασίλης Βούζας): Κρόστα, Γκόμεζ, Μακρυδάκης, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Κίσσας (78′ Αργκιλέσι), Μπαρμπόζα, Βρεττός (90′ Νόνης), Ποζατζίδης (90′ Κόρτσαμ), Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (64′ Κάπελ).

Αστέρας Βλαχιώτη (Ηλίας Φυντάνης): Ιωαννίδης, Χρατσόβ, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Λεωνιδόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαϊσουράτζε, Μπούντνικ (77′ Φλένσμποργκ), Μπάτροβιτς, Παπούλης (73′ Φερέιρα).

 Διαβάστε επίσης

ATHLITIKO.GR

Ο καιρός σήμερα 01/05/2022 [vid]

 

 

 

 

Λ. Αυγενάκης: Κάναμε μία ποδηλατική επανάσταση!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics