Breaking News
15 Νοεμβρίου 2022

Την απάντηση του Γιάννη Ταουσιάνη στην ανοιχτή πρόσκληση που του έχει απευθυνθεί ν’ αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία βρίσκονται τα Χανιά.


Ο 50χρονος τεχνικός αποτελεί όπως αποδεικνύεται την πρώτη και βασική επιλογή για τον πάγκο των Χανίων μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Τα Χανιά είναι διατεθειμένα να περιμένουν μερικές ακόμα ημέρες την απάντηση από το τον Ταουσιάνη, ο οποίος βρίσκεται σε αναμονή εφόσον προκύψει πρόταση από ομάδα της Super League προκειμένου να την αναλάβει. Ουσιαστικά αυτή είναι η Λαμία η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Τζιανλούκα Φέστα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Δερμιτζάκη ουσιαστικά δεν υπάρχει και άσχετα αν θα μπορούσε να είναι μεταξύ των υποψηφίων η προτεραιότητα είναι αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Ταουσιάνης που παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και λίγο καιρό μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Λεβαδειακό.

Athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 14 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Το SkateBoarding αποτελεί και τυπικά το δέκατο (10ο) τμήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics