Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2022

Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης


«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στο περιθώριο του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Καλαμάτα, που πραγματοποιήθηκε tτη Δευτέρα (19/12) στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του «μουστάκια» επικράτησε με 2-0 και χάρη σε αυτή τη νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς σε έξι αγώνες, ούσα πλέον 4η στη βαθμολογία (πρώτη η Κηφισιά με 18 βαθμούς και επίσης 6 αγώνες και 2ος ο Απόλλωνας με 16 σε 7).

Στο τέλος του ματς υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στον Αναστόπουλο και μερικούς οπαδούς των γηπεδούχων, για το οποίο ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» ρωτήθηκε σχετικά, στη συνέντευξη Τύπου.

«Τους κατανοώ. Όλη την εβδομάδα τρώνε ξύλο σπίτι από τις γυναίκες τους κι έρχονται εδώ να κάνουν τους νταήδες. Δηλαδή έχουν απαίτηση να ακούμε τα εξ αμάξης και αν τυχόν απαντήσουμε, είμαστε τα κωλόπαιδα» είπε χαρακτηριστικά ο Αναστόπουλος ενώ σε ερώτηση που του έκανε ο Σωτήρης Γεωργούντζος λίγο αργότερα, για το αν υπάρχει κόντρα με τους απολλωνιστές, συμπλήρωσε: «Οχι, όχι, προέκυψε στο παιχνίδι. Σας είπα οτι είναι σωστό δηλαδή να ακούμε τα εξ αμάξης και αν απαντήσουμε είμαστε παλιόπαιδα. Αυτό συνέβη, έγινε μια ένταση της στιγμής και τελείωσε».sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 19/12/2022 [vid]

 

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής του 2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics