Breaking News
08 Ιανουαρίου 2023

Χωρίς Ντουρμισάι και Γιαννούλη ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο


Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
ΟΦΗ: Χωρίς Ντουρμισάι και Γιαννούλη με Παναιτωλικό


Η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Νταμπράουσκας ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Κυριακής την προετοιμασία της για το ματς (9/1, 17:00) και όπως έγινε γνωστό θα έχει δύο σημαντικές απουσίες.

Ο λόγος που δε βρέθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Φιορίν Ντουρμισάι ήταν η μεταγραφή του στην Κύπρο.
Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Χριστόφορο Τορναρίτη, ώστε να συνεχίσει ο Ελληνας διεθνής επιθετικός με καταγωγή από την Αλβανία στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με εξάμηνο δανεισμό.


Ο Ντουρμισάι θα μεταβεί άμεσα στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Στον ΟΦΗ σε 1,5 σεζόν κατέγραψε 37 επίσημες συμμετοχές με 4 γκολ.

, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Κώστας Γιαννούλης. Μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα τώρα, αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμό, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις. Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Μπρους Καμάου να συνεχίζει θεραπεία. Αμφότεροι είναι επίσης εκτός, όπως και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.
Η αποστολή: Μανδάς, Στίφενς, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιόχου, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Τζου, Μπιφουμά, Γκερέρο, Ντίκο.

sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α1 ΕΠΣΗ

 

 

 

 

Σήμερα 08 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics