Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2023

Οι Γυναίκες του Εργοτέλη πήραν το ντέρμπι στο Ρέθυμνο αλλά η μεγάλη νίκη πρέπει να έρθει από την Αλεξάνδρα!

 

Σε ένα παιχνίδι που το αγωνιστικό μέρος περνούσε σε δεύτερη μοίρα-αν και ήταν ντέρμπι κορυφής-καθώς ήταν αφιερωμένο στη μικρή Αλεξάνδρα και τη μάχη που δίνει για τη ζωή της ο Εργοτέλης πήρε το μεγάλο διπλό στο Ρέθυμνο κόντρα στη ΡΕΑ (0-1) για την Α΄Εθνική Γυναικών...

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ιδιαίτερο πάθος. Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο, αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση. Στην επανάληψη, η ΡΕΑ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 55ο λεπτό με το τετ α τετ της Μπετανκούρ, η οποία δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, καθώς το σουτ της πέρασε άουτ. Όμως, στο 60’ η Δαφέρμου ανέτρεψε την Δρακωνάκη μέσα στην περιοχή, με την Τζόνσον να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, η ομάδα του Ρεθύμνου είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει...

Διαιτητές: Μόσχου, Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου).

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Κοτσάκι, Σμιλίκοβιτς, Κιαχίδου, Βορριά, Εράσο, Κουτρή, Δαφέρμου, Μαρκουτσά, Μπετανκούρ, Μπράμε (87’ Μανωλίτση).

Εργοτέλης (Α. Ξυδάκης): Γιαννακούλη, Ζέρβα (90’ Σαριδάκη), ΒανΒικ, Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά, Δρακωνάκη (88’ Ξυλούρη), Μπράουν, Νεφρού, Ραπάνη, Τζόνσον, Μολίν.

"Για την Αλεξάνδρα"

Η ανακοίνωση της ΡΕΑ μετά το παιχνίδι ήταν αφιερωμένη στη μικρή Αλεξάνδρα: "Το σημερινό παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στον αγώνα ζωής που δίνει η μικρή Αλεξάνδρα και πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο γήπεδο της Σοχώρας για να σταθεί αρωγός της σπουδαίας προσπάθειας της.

Η Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί από καρδιάς άπαντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας μας, τον ΑΟ και την ΠΑΕ Επισκοπή και τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη για τη συνεργασία και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη για τη μεγάλη κινητοποίηση, με την Σιδηρά να προσφέρει ένα κουτί προς την αρχηγό μας, Ελευθερία Δαφέρμου για την ενίσχυση της μικρής Αλεξάνδρας. Είναι σαφές πως όταν είμαστε ενωμένοι γίνονται θαύματα.

Με πολλή αγάπη ευχόμαστε τα καλύτερα στη μικρή Αλεξάνδρα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί της!"

Από:Μιμίκος Γιώργος
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 12/02/2023 [vid]

 

 

 

 

Οι Σάρισες Φλώρινας 4-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Α1 γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics