Breaking News
28 Μαρτίου 2016

Η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ κάλεσε σε απολογία τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.Ο λόγος της κλήσης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το... επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον παρατηρητή Κύρκο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ενώ για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά του στον ρέφερι Μάνταλο στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

AdTech Ad

Οι κλήσεις έχουν γίνει με βάση το άρθρο 28 της ΕΠΟ περί απειλών: «Οποιοσδήποτε ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από ένα (1) έως τρία (3) έτη. Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεσης βαθμών και γ. υποβιβασμός ομάδας».

Αναλυτικά:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για τη Δευτέρα 04/04/2016 και ώρα 15:00) τις παρακάτω ΠΑΕ:

21η αγωνιστική

ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι. Αλαφούζο, Χρ. Παναγόπουλο, Σπ. Βλάχο: Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Ι. Αλαφούζου, Χρ. Παναγόπουλου και Σπ. Βλάχου στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

*Επί παράβαση των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3 και 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

22η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παράβαση των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3 και 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics