Breaking News
07 Ιουλίου 2023

Παραμένει με… διπλό ρόλο ο Σούρσος στον Μοχό!

Ο Γιάννης Σούρσος αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια της περσινής πορείας πρωταθλητισμού του Μοχού στην Α2 ΕΠΣΗ.

 

Η ηγετική του προσωπικότητα μίλησε στα κρίσιμα ματς, έβαλε πολύτιμα γκολ και ιδιαίτερα το απίστευτο γκολ που σημείωσε στους Βώρρους απέναντι στην Φαιστό έμελλε να παίξει καθοριστική σημασία για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σούρσος σε 23 συμμετοχές πέτυχε 16 τέρματα και ήταν από τους σπουδαιότερους παίκτες του Μοχού.

Από τον σχεδιασμό για την Α1 ΕΠΣΗ το όνομά του δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σύνθεση του Μοχού, με τον αρχηγό της ομάδας να ανανεώνει τη συνεργασία του, ενώ θα παραμείνει και άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Λεκάκη στον πάγκο.

«Για ακόμη μια χρονιά ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Γιάννης Σούρσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση. Ο ρόλος του είναι διπλά σημαντικός, καθώς θα συνεχίσει να είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας. Ευχόμαστε να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!», αναφέρουν οι πρωταθλητές του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 07/07

 

 

 

 

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στους αγώνες.Cliff Diving και το Κύπελλο Sup

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics