Breaking News
05 Αυγούστου 2023

Εργοτέλης: Εξέλεξε επιτέλους διοίκηση, με πρόεδρο την κ. Βαγγελιώ Χατζηπάνου-Γιαννουλάκη


Μετά από πολλές προσπάθειες ο Εργοτέλης έβγαλε νέα διοίκηση. Μετά την πρώτη Συνέλευση που είχε γίνει στις 19 Ιουνίου, το βράδυ της Πέμπτης (3/8) οι «κιτρινόμαυροι» εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο για πρώτη φορά θα έχει γυναίκα πρόεδρο την κ. Βαγγελιώ Χατζηπάνου-Γιαννουλάκη. Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην διοίκηση του Γιώργου Σουλτάτου.

Η νέα διοίκηση είναι 17μελής και εκτός από την πρόεδρο και τον κ. Σουλτάτο συμμετέχουν οι Βαγγέλης, Γιαννουλάκης, Γιώργος Κατρινάκης, Μάνος Παπαντωνάκης, Γιώργος Φραγκάκης, Γιάννης Τζαμούσης, Μάνος Κεφαλογιάννης, Αντώνης Σαμπροβαλάκης, Γιάννης Μπροκαλάκης, Λευτέρης Καραταράκης, Μάριος Παπαδάκης, Κώστας Σταυρακάκης, Γιώργος Περατσάκης, Νίκος Χουλιέρης, Γιώργος Μαργαριτσανάκης, Αργυρή Γιαννακάκη.

Η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει σήμερα και θα συγκροτηθεί σε σώμα.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 04/08

 

 

 

 

 

Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης για την Κρομμυδάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics