Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2024

Η… επανεμφάνιση του Νίκου Παπαδόπουλου και τι «έπαιξε» με τον ΟΦΗ
Κώστας Πλιάτσικας

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων και την…κυκλοφορία του με επίκεντρο την ομάδα του Ηρακλείου.
Στον «αέρα» ο Πέπε Μελ στον ΟΦΗ. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στην κρητική ομάδα, έπειτα από την τελευταία εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά.

Ο 60χρονος τεχνικός έκανε λόγο για επερχόμενη συνάντηση με τον CEO του συλλόγου, Μηνά Λυσάνδρου, προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη μέρα.

Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Πέπε Μελ, από την στιγμή που ο Ίβηρας κόουτς δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης να συνεχίσει στο τιμόνι του ΟΦΗ.

Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, διαθέτει πλούσια (διπλή) προϋπηρεσία στον ΟΦΗ.

Για 9Η5 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του κλαμπ, ενώ κάθισε στον πάγκο των Ομιλητών σε 82 παιχνίδια τη διετία 2017-19, παραμένει διαχρονικά ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας και γνωρίζει - όσο λίγοι προπονητές - τι σημαίνει ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το όνομα του «Νικ – Παπ» έπεσε στο τραπέζι του ΟΦΗ και στην προ – Πέπε Μελ εποχή.

Ωστόσο εκείνη την περίοδο και παρά τις ουκ ολίγες άκρως θετικές εισηγήσεις και φωνές εντός των τειχών της ομάδας περί της επιστροφής του στον ΟΦΗ, δεν αποδείχτηκε της προπονητικής μοίρας γραφτό να γυρίσει στην κρητική ομάδα.

Προϊόντος του χρόνου ο Μιχάλης Μπούσης παρέδωσε το…χρίσμα στον σενιόρ – Πέπε Μελ κι ενώ εσχάτως, το όνομα του Έλληνα τεχνικού άρχισε να επανακυκλοφορεί στο Ηράκλειο την ώρα που ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

... safe προσέγγιση μας πήγε στην έβδομη θέση...,

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics