Breaking News
15 Απριλίου 2024

Σπουδαίες επιτυχίες από τις Μαρία και Βάσω Ριζάκη που ανέβηκαν στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου


Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Ρουμανίας η αποστολή του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών «Φιλόνικος» αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εντυπωσίασαν οι δίδυμες αθλήτριες Μαρία και Βάσω Ριζάκη, που ανέβηκαν ξανά στο βάθρο!
Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Ριζάκη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Fight System U-21 -48kg ενώ η Βάσω Ριζάκη ήταν διπλά μεταλλιούχος αφού κατέκτησε την 1η θέση στο Fight System U-21 -45kg και το ασημένιο μετάλλιο στο U-21-48kg.

 

Από κει και πέρα η ομάδα του Αλέξανδρου Ζαϊμάκη είχε και δύο 5ες θέσεις στο Fight System με την Κατερίνα Βερυκοκίδη και την Χρύσα Χατζηδάκη και μία 7η θέση στο Newaza system με την Αντωνία Καλλιγιαννάκη.
Δυστυχώς μετά από τραυματισμό στο χέρι, την πρώτη μέρα αγώνων δεν μπόρεσε να μπει στο τατάμι να αγωνιστεί η Κατερίνα Βερυκοκίδη στο Newaza system.


«Για άλλη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους μαθητές μου που αγωνίστηκαν με ψυχή και σώμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φυσικά όλη την εθνική ομάδα Ζίου-Ζίτσου για όλα αυτά τα συναισθήματα που μας έκαναν να νοιώσουμε αλλά και για όλα αυτά που μας διδάσκει το άθλημα. Να παλεύουμε καθημερινά για αυτό που πραγματικά αγαπάμε με υπομονή και επιμονή για να φτάνουμε στην κορυφή... Για 3η συνεχόμενη χρονιά κατάφερε την Ελλάδα να πετύχει την 1η θέση στην Ευρώπη», τόνισε ο προπονητής του «Φιλόνικου», Αλέξανδρος Ζαϊμάκης και συνέχισε: «Ευχαριστώ πολύ τους γονείς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια...Πολλά Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου και την πρόεδροκ. Μαίρη Χαριτοπούλου. Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του με τις καλύτερες αναμνήσεις. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλες τις μαθήτριες - αθλήτριες μου, για την άψογη παρουσίαση και την μαχητικότητα τους μέσα στο τατάμι όπου κάθε φορά βάζουν το δικό τους λιθαράκι για να ανεβάσουν το άθλημα και την Ελλάδα μας στην 1η θέση σε ένα από τα πιο πολυπληθή και υψηλού επιπέδου Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Ευχαριστώ πολύ τους γονείς για όλη την προσπάθεια που καταβάλουν από την πλευρά τους και για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί...Εύχομαι ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια στην Ελληνική και την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων».

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με την συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της σφαιροβολίας θα γίνει το «The Hero»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics