Breaking News
03 Ιουνίου 2016

Τα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή. 



Ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε εκτός των άλλων στις ανανεώσεις συμβολαίων των Φορτούνη και Μπουχαλάκη, στις κάρτες διαρκείας, στην προετοιμασία που αρχίζει στις 21 Ιουνίου, αλλά και την φορολογία, αφήνοντας αιχμές για συλλόγους που δεν έχουν αποδώσει τους φόρους που τους αναλογούν προς την Πολιτεία.

«Το σύνθημα είναι μην σταματάς. Βγαίνει από τα χείλη των φιλάθλων μας. Θέλουν η ομάδα μας να συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ. Είναι σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Δεν κάναμε καμία αύξηση. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν. Πραγματικά θέλουμε να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Για μερικούς από τους οπαδούς μας δεν είχαν τακτική παρουσία και είναι κάτι που δεν είναι καλό για την ομάδα, γιατί δεσμεύεις μια θέση. Προβληματιστήκαμε λίγο σε αυτό. Μπορούμε να πούμε από τώρα ότι από δω και πέρα οι παροχές θα συνδυάζονται με τη συχνή παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Αυτά από την πλευρά μας. Θέλω να δώσω τον λόγο στους δύο παίκτες. Η ευθύνη τους είναι πλέον μεγάλη για να γίνει η ομάδα μας ακόμα πιο δυνατή και να στηριχτεί σε Έλληνες» είπε ο κ. Βρέντζος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics