Breaking News
20 Ιουνίου 2016

Μία από τις σκανδιναβικές Οντ και Μάριεχαμν θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου για το Γιουρόπα Λιγκ.


Η νορβηγική Οντ που αυτή την περίοδο είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και τέρματα 17-9 θα παλέψει για την πρόκριση στον 1ο γύρο της διοργάνωση απέναντι στην Μάριεχαμν από την Φινλανδία η οποία βρίσκεται μαζί με την Ελσίνκι στην κορυφή του φινλανδικού πρωταθλήματος με 31 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές και τέρματα 16-8.

Το πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΣ θα γίνει στα Γιάννενα στις 14 Ιουλίου και ο επαναληπτικός θα γίνει στην έδρα είτε της Οντ στη Νορβηγία είτε της Μάριεχαμν στη Φινλανδία στις 21 Ιουλίου. Εφόσον ο ΠΑΣ περάσει, τότε θα προχωρήσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics