Breaking News
27 Ιουνίου 2016

Στο πρώτο του φιλικό της νέας σεζόν, ο Ολυμπιακός του Βίκτορ Σάντσεθ επικράτησε εύκολα με 4-1 της σαφώς πιο αδύναμης Χορν στην Αυστρία και έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. 

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των Αυστριακών, απειλήθηκαν ελάχιστα και κατά διαστήματα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Εξαιρετικοί Μανθάτης και Τσιμίκας στο 45λεπτό που αγωνίστηκαν, πολύ ορεξάτοι Φορτούνης και Ντομίνγκεζ.  Δύο γκολ πέτυχε ο Πουλίδο (5’, 22’), ένα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Φορτούνης (34’) και ένα ο Γιαννιώτας (57’). Είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Τάνο στο 55’. 
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρος, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Πάρντο, Φορτούνης, Μανθάτης, Πουλίδο. 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο: Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Σιόβας, Γούτας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Τσόρι, Σεμπά, Ολαϊτάν

novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics