Breaking News
06 Ιουλίου 2016

Ο ΠΑΟΚ έκανε ..φιλικό περίπατο στο παιχνίδι του κόντρα στην ερασιτεχνική Σιλφόλντε την οποία νίκησε με 14-0. 

Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Κουλούρης μόλις στο 1’, όταν και σκόραρε με το… στήθος, από σέντρα του Λέοβατς. Το 2-0 έγινε στο 5’ από τον Περέιρα, μετά από βολέ του Μελίσσα, το 3-0 στο 12’ από τον Κοροβέση, ύστερα από σέντρα-ξανά-του Λέοβατς, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Σάκχοφ με κεφαλιά στο 26’. 
Στο 31’ ο Περέιρα με πλασέ πέτυχε το 5-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος με κεφαλιά πέτυχε και το 6-0. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 7-0, μετά από ωραία ενέργεια και γκολ του Κουλούρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε (8-0) ο Πέλκας στο 55’ με πλασέ, και το 9-0 έκανε ο Αθανασιάδης στο 59’. Ο Πέλκας πέτυχε και δεύτερο τέρμα (10-0) με κεφαλιά στο 64’, ενώ δύο λεπτά μετά (66’) ο Κλάους έκανε το 11-0. Στο 75’ και στο 88’ ο Δημητριάδης διαμόρφωσε με δυο τέρματα το 13-0 και ο Αθανασιάδης στην εκπνοή πέτυχε το τελικό, 14-0.  

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάχοφ, Χαρίσης, Κοροβέσης, Περειρα, Ροντρίγκες, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου:  Σιαμπάνης, Μάτος, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τσίμιροτ, Δημητριάδης, Πέλκας, Ζάιρο, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics