Breaking News
15 Ιουλίου 2016

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο 5ο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Μπριζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά υστερούσαν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.



Οι παίκτες του Σάντσεθ είχαν καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Πουλίδο στο 75’, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο.

Η μοναδική αξιόλογη εμφάνιση δημιουργήθηκε στο 72’ από την Μπριζ. Ο Πολινγκολί έκανε το πλασέ, αλλά ο Λεάλι έδιωξε εντυπωσιακά! Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.

Ολυμπιακός (Σάντσεθ): Καπίνο (59’ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού ), Φιγκέιρας (65’ Βούρος), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο ), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης ), Πουλίδο (75’ λ.τρ. Σεμπά), Πάρντο, Ιντέγε (59’ Ντομίνγκεζ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics