Breaking News
18 Ιουλίου 2016

Την απόφαση να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, έλαβε η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, η οποία ενέκρινε την υπάρχουσα προκήρυξη δίχως τις μεταβολές που πρότεινε η Nova. 



Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος είχε προτείνει τη συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου στα πλέι-οφ από τα οποία θα προέκυπτε και ο πρωταθλητής. Παράλληλα, είχε αιτηθεί τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων σε μια πρώτη κίνηση για τη μείωση του αριθμού των ομάδων με φόντο τη βελτίωση του προϊόντος.

Αντί αυτών η προκήρυξη ορίζει πλέι-οφ με συμμετοχή του δεύτερου μέχρι και του πέμπτου της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό δύο ομάδων, καθώς δεν θα υπάρξουν πλέι άουτ προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός όσων θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.

Τέλος, εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η εγγραφή των νέων μελών, των ΠΑΕ ΑΕΛ και Κέρκυρα, που εξασφάλισαν την άνοδό τους στην κορυφαία κατηγορία.

Οι «κανόνες» λοιπόν παραμένουν ίδιοι με πέρυσι, μια κίνηση της Λίγκας που δείχνει πως οι σχέσεις με την συνδρομητική τηλεόραση που αποτελεί και τον μεγαλύτερο χρηματοδότη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics