Breaking News
20 Ιουλίου 2016

Με τα γκολ των Πέκχαρτ (12΄) και Τζανετόπουλου (86΄) η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Άρη Λεμεσού στο γήπεδο της Φυλής στο τελευταίο της φιλικό ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού της αγώνα με την Σεντ Ετιέν την ερχόμενη εβδομάδα στο Europa League.



Χρόνο συμμετοχής και στον Ούγκο Αλμέιδα έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς στο 75΄ ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε την θέση του Πέτρου Μάνταλου. Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε άουτ, αλλά έδειξε ότι του λείπουν παιχνίδια. 

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (81' Μπακάκης), Ντίντακ (72' Ντίας), Τσιγκρίνσκι (78΄ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Σιμόες (70' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (81' Τζανετόπουλος), Μπαρμπόσα (70' Πλατέλλας), Μάνταλος (76' Αλμέιδα), Βάργκας (58' Μπακασέτας), Πέκχαρτ (63' Αραβίδης).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γκολτς (76' Μαλεκκίδης), Τόμας, Μενέντες, Πούλχακ (57' Τζιτζικαλάκης), Θεοφίλου, Παχίπης (68' Παναγή), Κυριακού, Μαρτσάκης, Αντωνίου, Πρεντέσκου (55' Φράγκου), Κύπρου (62΄ Σκούρτης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics