Breaking News
21 Ιουλίου 2016

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1)με τον Απόλλωνα Λεμεσού  στην Τούμπα, στην πρόβα τζενεράλε για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι Θεσσαλονικείς προβληματίστηκαν πολύ από την οργανωμένη άμυνα των Κύπριων, δεν είχαν ούτε τη φαντασία, ούτε τις λύσεις για να σκοράρουν και είναι χαρακτηριστικό ότι δημιούργησε ευκαιρίες μόνο σε ανοιχτό γήπεδο. 

Το γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Τζιόλης στο 92’ ισοφαρίζοντας το τέρμα του Πιέχ από το σημείο του πέναλτι στο 85’.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (62' Μπρίκιτς), Μάτος (29' Κίτσιου), Κρέσπο (79' Πούγγουρας), Τζαβέλλας (62' Μαλεζάς), Λέοβατς (62' Γιαννούλης), Σάκχοφ (62' Τζιόλης), Τσίμιροτ (46' Χαρίσης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (62' Ζάιρο), Ροντρίγκες (62' Περέιρα), Κουλούρης (79' Κάνιας).

Απόλλων Λεμεσού:  Βάλε, Στυλιανού, Βινίσιους, Αγγελή (90' Κυριάκου), Βασιλείου (68' Ντουντού), Ντα Σίλβα (71' Σακέτι), Κυριακού, Πέδρο, Μπάρμπαρο (46' Πίττα), Μάγκλιτσα (46' Μπεντόγια), Γκιέ Γκιέ (64' Πιέχ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics