Breaking News
26 Ιουλίου 2016

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.


Ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί εδώ και καιρό μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων», ωστόσο, στο... κόλπο της απόκτησής του μπήκε και η ιταλική Βερόνα. Τελικά, όμως, όπως αναφέρουν τα μέσα της Αργεντινής ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής στο παιχνίδι διεκδίκησης του 23χρονου παίκτη και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να βρεθεί και η «χρυσή τομή» με την Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Το συμβόλαιο του Ρινάλντι με την ομάδα του τελειώνει τον προσεχή Δεκέμβριο κι αυτό αποτελεί ένα πολύ γερό χαρτί στη μάχη των διαπραγματεύσεων για το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» αναμένεται να δώσουν ένα μικρό ποσό στο σύλλογο της Αργεντινής, ενώ με τον ποδοσφαιριστή έχει επέλθει πλήρης συμφωνία.

Από χθες, εξάλλου, δοκιμάζεται στις προπονήσεις ο 25χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ, Γκουστάβο Μπουσάτο, ενώ από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Μάικλ Εσιέν.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics