Breaking News
14 Αυγούστου 2016

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ, ο Νίκος Βρεττός πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο νεαρός επιθετικός, που αποκτήθηκε απο τον ΠΟΑ, ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό (1-1) ότι ζεί το όνειρο του με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ενώ για τον ίδιο ήταν ξεχωριστή στιγμη το πρώτο παιχνίδι, έστω και φιλικό, στο Γεντί Κουλέ.

Αναφερόμενος στο φιλικό ε τον Κισσαμικό ο Βρεττός, ανέφερε ότι «ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Αυτά τα φιλικά είναι μια δυνατή προπόνηση για μας».

Ενώ για την προυσία του στον ΟΦΗ, υπογράμμισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ηταν για μένα ένα όνειρο να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίζω σε αυτό το γήπεδο, όπου πριν απο λίγο καιρό πανηγυριζα για αυτήν την ομάδα και τώρα αγωνίζομαι σε αυτή».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Βρετός, κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics