Breaking News
19 Αυγούστου 2016

Μία ημέρα μετά την τελεσίδικη απόφαση για αναβολής του πρωταθλήματος, η NOVA απάντησε με εξώδικο στην SuperLeague, θεωρώντας υπεύθυνη για τη μη διεξαγωγή των αγώνων. Στο εξώδικο σημειώνεται ότι η διοργανώτρια αρχή είναι η κύρια υπεύθυνη για την τελευταία αναβολή του, κατηγορώντας τη μάλιστα πως δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να την αποτρέψει έστω και την ύστατη ώρα. Το σημαντικότερο δε που προκύπτει από την εξέλιξη αυτή είναι η παύση πληρωμών.

Το συνδρομητικό κανάλι αναφέρει ξεκάθαρα πως για «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες» ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της». Επιπλέον, στο σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στις ΠΑΕ αναφέρεται πως ουδέποτε εισακούστηκε από τη Λίγκα η παραίνεση της Nova να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics