Breaking News
22 Αυγούστου 2016

Ο Μάρκο Μαρίν υπογράμμισε πως θέλει να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Μάρκο Μαρίν υπογράμμισε πως θέλει να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδος και τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Μαρίν έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν τη 1:00 και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως. Ο 27χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης, Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τραμπζονσπόρ.

Ο Μαρίν τόνισε κατά την άφιξή του: «Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον κόσμο. Θέλω να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που κερδίζει τίτλους. Αυτό θέλω και εγώ, να κερδίσω τίτλους».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics