Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016

Το επερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Δάρρας. 

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, εξερχόμενος από τη συνάντηση των ΠΑΕ με τον Σταύρο Κοντονή, τόνισε πως το πρωτάθλημα ξεκινάει το διήμερο 10-11/09. 

Μοναδικός παρών από τους τέσσερις «μεγάλους» ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος. 

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Χρήστο Παναγόπουλο, ο Ολυμπιακός από τον Γιάννη Βρέντζο και ο ΠΑΟΚ από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο. 

Οι εκπρόσωποι των άλλων ΠΑΕ που παραβρέθηκαν ήταν οι: 

Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Ευάγγελος Μπαταγιάννης (Ατρόμητος), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Μανώλης Μαθιουλάκης (Πλατανιάς), Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής), Χρήστος Πανόπουλος (Ξάνθη), Άγγελος Σπίγγος (Κέρκυρα), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λάμπρος Μπαλόκας (Λεβαδειακός), Κώστας Παπαδόπουλος (Βέροια) και Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics