Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2016

Το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη θέση της αναφορικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

Το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη θέση της αναφορικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Πέρα από την αντίθεσή της στην έναρξη του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική, υπενθυμίζει τις νομικές εκκρεμότητες και ζητάει την επέμβαση του Πρωθυπουργού. 

Αναλυτικά: 

«Βρισκόμαστε σε μια διαρκή και έντονη προσπάθεια να φέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ισονομία, δικαιοσύνη, έννοιες που θα επαναφέρουν μαζικά τον κόσμο στα γήπεδα.

Η παράλογη απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική δεν βοηθά σε αυτή την κατεύθυνση και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζουμε πως ακόμη περιμένουμε το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τυχόν ποινικές ευθύνες ΕΠΟ, ΚΕΔ ή και προσωπικά του Ανδρέα Παππά στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο αγώνας πάταξης της διαφθοράς και της αναξιοπιστίας δεν γίνεται να προχωρήσει χωρίς την προσωπική εμπλοκή του Πρωθυπουργού.  Πλέον πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς πισωγυρίσματα στην ανάπτυξη του αθλήματος»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics