Breaking News
16 Ιουνίου 2018

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η  Ισλανδία από την «ισχυρή» Αργεντινή στο Spartak Stadium της Μόσχας για τον 4ο όμιλο (1η αγωνιστική) του Μουντιάλ της Ρωσίας, δημιουργώντας την πρώτη μεγάλη έκπληξη στη διοργάνωση.

Σκόρερ ο Αγουέρο στο 19΄ για την Αργεντινή και ο  Φινμπόγκασον στο 23΄ για την Ισλανδία, ενώ στο 64΄ ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Ένα μεγάλο ρεκόρ σημείωσε ο Αργεντινός Μαστσεράνο, ο οποίος έφθασε τις 144 διεθνείς συμμετοχές και ξεπέρασε τον Χαβιέρ Ζανέτι που είχε συμπληρώσει 143.

Διατητής: Σάϊμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)
Αργεντινή (Χόρχε Σαμπαόλι): Καμπαγιέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίγλια (54΄ Μπανέγα), Μέσα (84΄ Ιγκουαΐν.), Μέσι, Ντι Μαρία (75΄ Παβόν), Αγουέρο.

Ισλανδία (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον (64΄ Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (76΄ Σκούλασον), Χάλφρεντσον, Φινμπόγκασον (89΄ Σίγκουρντσον).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics