Breaking News
17 Ιουνίου 2018

Το παρθενικό του τέρμα σε Παγκόσμιο Κύπελλο σημείωσε ο Αργεντινός επιθετικός Κουν Αγουέρο, που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό του αγώνα με την Ισλανδία.

 


Το γκολ της ημέρας: Το σουτ-δυναμίτης του Αγουέρο (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας ο στράικερ της Εθνικής Αργεντινής, Κουν Αγουέρο, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έμεινε «άσφαιρος» στις δύο προηγούμενες παρουσίες του στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου.


Στο 19ο λεπτό λοιπόν, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πάσα του Ρόχο, που μάλλον... πήγαινε για σουτ, απέφυγε πρώτα το μαρκάρισμα του Σίγκουρντσον κι ενώ βρισκόταν με πλάτη στο τέρμα, γύρισε το σώμα του πολύ γρήγορα και σούταρε με δύναμη για να στείλει την μπάλα… συστημένη δίχτυα του τερματοφύλακα Χάλντορσον.

Μάλιστα, αυτό το γκολ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε πως το αριστερό πόδι δεν είναι το «καλό» του 30χρονου φορ.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics