Breaking News
18 Ιουνίου 2018

Με το γκολ του Λοζάνο στο 35’ το Μεξικό υποχρέωσε σε ήττα την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία (0-1) κάνοντας το «μπαμ» στον 6ο όμιλοτου Παγκοσμίου κυπέλλου που γίνεται στη Ρωσία.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γερμανία ξεκίνησε πιο δυνατά και πίεσε την άμυνα του Μεξικού. Την πρώτη καλή της ευκαιρία έχασε στο 55΄, όταν ο Οζίλ πάσαρε στον Ντράξλερ, που με φαλτσαριστό σουτ κέρδισε το κόρνερ από τον Οτσόα. Στο 57΄ ο Κουαδράδο με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ, ενώ στο 65΄ ανάποδο ψαλιδάκι του Κίμιχ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68΄ σουτ του Βέρνερ από καλή θέση άουτ, όπως και στο 71΄ του Ρόις, ενώ λίγο νωρίτερα (69΄) το Μεξικό ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιτσαρίτο.

Στο 77΄σε αντεπίθεση του Μεξικού, ο Λαγιούν σούταρε αμαρκάριστος άουτ, όπως έκανε και πέντε λεπτά αργότερα όταν βρέθηκε επίσης μόνος από δεξιά απέναντι στον Νόιερ. Οι Γερμανοί ανέβασαν ρυθμούς για να φθάσουν στην ισοφάριση και στο 87΄ κεφαλιά του Γκόμεζ έφυγε άουτ, ενώ στο 89΄, πρώτα ο Γκόμεζ από πλάγια θέση προσπάθησε να απειλήσει με τακουνάκι, ενώ στη συνέχεια δυνατό σουτ του Μπραντ έφυγε άουτ.

Κίτρινες κάρτες: 84΄ Μίλερ, 85΄ Χούμελς – 40΄ Μορένο, 90΄ Ερέρο

Διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί (Ιράν)

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Πλάτενχαρντ (80΄ Γκόμεζ), Κεντίρα (60΄ Ρόις), Κρος, Οζίλ, Μίλερ, Ντράξλερ, Βέρνερ (87΄ Μπραντ).

Μεξικό (Χουάν Οσόριο): Οτσόα, Σαλσέδο, Αγιάλα, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαδράδο (74΄ Μάρκες), Λαγιούν, Βέλα (58΄ Άλβαρες), Λοσάνο (67΄ Χιμένες), Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics